Politie zoekt getuigen van mishandeling in bus De Meern

Foto: MB

Op woensdag 8 januari werd een man lastig gevallen en mishandeld in buslijn 28. De politie is op zoek naar getuigen van dit incident.

Het slachtoffer stapte omstreeks 16.55 uur in de bus op Utrecht CS. Het was druk in de bus. Naast hem zaten twee mannen. Eén van hen maakte foto’s van het slachtoffer. Toen deze daar wat van zei werd hij uitgescholden en geïntimideerd. Eén van de verdachten stapte uit bij de halte Eerste Westerparklaan in Leidsche Rijn. Bij het uitstappen kreeg het slachtoffer van deze verdachte een harde por in zijn ribben. De andere verdachte bleef in de bus en is daar tot in elk geval tot de halte na het centrum van De Meern blijven zitten.

Getuigen gezocht

Uit de verklaring van het slachtoffer blijkt dat hij mogelijk werd lastig gevallen vanwege zijn seksuele geaardheid. De politie is op zoek naar getuigen. Was je op dat tijdstip in buslijn 28 aanwezig en heb je wat gezien en gehoord wat met dit incident te maken heeft? Neem dan s.v.p. contact op met de politie: 0900-8844 (vraag naar OPCO bureau De Meern).

Reacties