Gratis kerstdiner op 29 december van Free Food Experience

Foto: Free Food Experience

Op 29 december organiseert Free Food Experience een lekker oudejaarsevenement. Mensen die het om wat voor reden dan ook niet zo breed hebben, kunnen dan komen genieten van een kerstdiner in buurtcentrum de Weide Wereld in Leidsche Rijn.

Free Food Experience organiseert elke maand verschillende avondjes uit voor mensen die het niet zo breed hebben. Voor deze groep mensen is de periode tussen kerst en nieuwjaar, waarin een groot deel van Nederland lekker uit gaat en zich tegoed doet aan heerlijke maaltijden, helemaal niet altijd zo’n gezellige tijd. Niemand kiest immers voor armoede. Daarom is deze doelgroep van harte welkom om in de sfeer van de laatste week van het jaar gratis gezellig samen te eten met lotgenoten. De mensen die mee willen eten met het buffet kunnen zich tussen 17.00 uur en 17.30 uur verzamelen bij de Weide Wereld (Teunisbloemlaan 48 in Vleuten), waar ze heerlijk gaan genieten van verschillende gerechten, onder meer uit de Indonesische keuken van Lily’s Place. Aanmelden en info via http://www.freefoodexperience.nl/. De avond wordt afgesloten met een optreden van de dertienkoppige gospelband Berean Drive. Dat wordt meezingen en -swingen!

Oliebollen

Tevens zijn de mensen van Free Food Experience een oliebollenactie begonnen; op de 29e worden ze gebakken. Bestellen kan vanaf nu, ga naar het formulier dat eerder op de facebookpagina van Free Food Experience is geüpload. Je kunt ook meehelpen! Op de 29e wordt er vanaf 12.00 uur gebakken.

Praktisch

De deuren van de zaal gaan de 29ste open om 19.00 uur en vanaf 19.30 uur gaat het feestje van start. Iedereen is uitgenodigd en hartelijk welkom! Het is een christelijk / evangelisch evenement, dus ook alle kerken uit Leidsche Rijn zijn uitgenodigd. De entree is gratis, er wordt een vrijwillige donatie opgehaald.

Cookieinstellingen