Back2thestreets in Azotod

Foto: Durf

Vrijdag 18 oktober organiseert Durf! de eerste editie van Back2events met als thema Back2thestreets. Na het succes van de Afterparty vorig jaar, waar ruim 500 jongeren aanwezig waren in Azotod, gaan zij er deze keer weer helemaal voor met een nieuw concept.

Ook deze feesten moeten een succes worden, vindt Durf!. Project Durf! is een studentenleerbedrijf, en een samenwerking tussen de gemeente Utrecht, de Hogeschool Utrecht en Stichting DOCK. Studenten van de Hogeschool  organiseren samen met jongeren uit Leidsche Rijn maatschappelijke evenementen, zoals dus leuke feesten voor jongeren in Azotod.

Urban

Na de eerste editie van Afterparty is de bekendheid onder jongeren al heel erg gegroeid. Zelf helpen zij ook mee als ambassadeurs van deze feesten en zorgen voor de kaartverkoop en de promotie van het evenement op hun eigen social media. Tijdens het vormgeven van deze editie hebben jongeren mee mogen beslissen over het thema, de artiesten, de aankleding et cetera. Het eerste weekend van de
herfstvakantie zal het feest weer losbarsten in club Azotod. Het thema is Back2thestreets/Urban. Jonge, talentvolle DJ’s uit de wijk zullen de avond vullen met de beste hip-hop en urban hits. Kaarten zijn te koop via onze sociale media, aan de deur of via een van de ambassadeurs. Het feest is van 22:00 tot 03:00 uur en voor jongeren vanaf 16 t/m 25 jaar. Vrijdagavond 18 oktober dus!
Cookieinstellingen