Primeur voor Leidsche Rijn: pop-up kerstbomendoolhof!

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: Agency X

Over minder dan twee maanden opent Leidsche Rijn Centrum de allereerste pop-up kerstbomendoolhof van Nederland. De doolhof op het Brusselplein is 1.000 vierkante meter groot en bestaat uit ruim 750 echte Kerstbomen.

De doolhof wordt op maat gemaakt van in Nederland gekweekte kerstbomen, die door lokale bedrijven kunnen worden geadopteerd. Na adoptie wordt er voor ieder geplaatste boom een nieuw exemplaar teruggeplaatst in de natuur. De doolhof is een leuk alternatief voor de welbekende ijsbaan, die rond kerst op veel plaatsen opduikt.
De doolhof moet een sfeervolle beleving worden die naar kerst ruikt, letterlijk en figuurlijk. Er zijn niet alleen heel veel kerstbomen, maar er zijn ook lichtjes, acts en kerstmuziek. En er is een kerstraadsel! De winnaar van dit raadsel gaat er vandoor met een gezinsticket naar Disneyland Parijs ter waarde van 1.000 euro.

Verleiden

De kerstbomendoolhof is een initiatief van vastgoedbeheerder ASR en de ondernemers in Leidsche Rijn Centrum. Zij willen mensen verleiden om naar het gebied te komen. De officiële opening vindt plaats op zondag 8 december om 12:00 uur. De kerstbomen doolhof is vanaf dan tot en met zondag 29 december dagelijks te bezoeken tussen 12:00 – 17:00 uur. (m.u.v. 1e Kerstdag)

Cookieinstellingen