Verkoop Levels gaat binnenkort van start

Foto: MAX

In het centrum van Leidsche Rijn wordt het nieuwbouwproject Levels ontwikkeld. Het project bestaat uit 54 herenhuizen, 6 appartementen, 10 beneden-bovenwoningen en 2 mooie, groene binnentuinen. De verkoop van de woningen start 17 en 18 september.

Het verkoopevenement vindt op beide dagen van 18.00 tot 21.00 uur plaats in SOIA, aan de Kanaalweg 199 in Utrecht. Tijdens deze inloopavond kun je met vragen over dit project terecht bij het aanwezige verkoopteam en verkoopdocumentatie afhalen.

Groene binnentuin

De meeste woningen in het nieuwbouwproject Levels komen in één van de 2 carrévormen, die allebei een groene, natuurrijke binnentuin krijgen. Daarnaast worden er nog 4 vallei-woningen en één vrijstaande woning gebouwd. Alle woningen krijgen een klassieke uitstraling met een ‘eigentijdse twist’. Iedere woning heeft een eigen bergruimte en een privé parkeerplaats op eigen terrein of in de parkeergarage onder de binnentuin.

Energiezuinig

Bij de ontwikkeling van het project was duurzaamheid een belangrijk punt: ze zijn zo energiezuinig mogelijk. Het moet mogelijk worden dat je woning in het Levels-project zoveel stroom opwekt dat je er ook je elektrische auto of fiets mee kunt opladen. De woningen worden gasloos opgeleverd en niet aangesloten op stadsverwarming.

Meer info: https://www.nieuwwonenutrecht.nl/nieuwbouw/utrecht/project/1497

Reacties

0