57 eengezinswoningen en 11 appartementen in Hart van De Meern

Foto: Hart van De Meern

In de dorpskern van De Meern komt het kleinschalige nieuwbouwproject Hart van De Meern, een plan met 57 eengezinswoningen en 11 appartementen. Naar verwachting start de verkoop van het project aan het begin van het vierde kwartaal van 2019.

Hart van De Meern, bij de Castellumlaan en de Zandweg, krijgt een uitgebreid aanbod van woningtypes. De woningen zijn ontworpen in een eigentijdse stijl die teruggrijpt op kenmerken uit de jaren ‘30 en ‘60. Alle woningen in het project zijn gasloos, voorzien van zeer goede isolatie, een warmtepomp en zonnepanelen.

Naar verwachting gaat het project begin vierde kwartaal 2019 in de verkoop. Prijzen zijn nog niet bekendgemaakt. Inschrijven voor meer info kan hier: nieuwbouw in /de-meern.

Reacties

0