Eind augustus start de sloop voormalig restaurant Castellum

Foto: MB

Eindelijk gaat het zwaar vervallen pand van voormalig restaurant Castellum in hartje De Meern tegen de vlakte: eind augustus is het zover. Goed nieuws voor De Meern dus, want de vervallen villa detoneert behoorlijk naast het opgeknapte Castellumplein.

Dat zegt althans de projectontwikkelaar, die er 29 nieuwe appartementen gaat bouwen. Daarvan is al zeventig procent verkocht. De projectontwikkelaar rekent op een bouwtijd van een jaar, dus eind 2020 worden deze appartementen waarschijnlijk opgeleverd. De plannen voor nieuwbouw op deze plek zijn er al járen. Het oude restaurant Castellum Novum werd al eind september 2012 failliet verklaard en er woonden ook nog een tijdje krakers in.

Twee- en driekamerwoningen

De Schatkamer – zo heet het project – gaat bestaan uit vier woonlagen. Er worden verschillende types 2- en 3-kamerwoningen gerealiseerd, variërend in afmeting van 67 tot bijna 100 m2. Een ruim eigen terras of balkon is standaard onderdeel van de appartementen en er komt een privé parkeerterrein. Er zijn er nog enkele beschikbaar, inschrijven kan hier inschrijven-nog-mogelijk-de-schatkamer-de-meern. De prijzen beginnen bij € 267.500 vrij op naam.

 

Reacties

0