“Ik heb echt al hun boeken gelezen”

Foto: CL

“Ik heb echt al hun boeken gelezen, dus ik wilde heel graag naar deze signeersessie!” Aldus Ciska Lubbers, fan van de boeken van Nicci French.

Nicci French is de naam van het succesvolle schrijversechtpaar – zij heet Nicci Gerrard en hij Sean French – dat vanmiddag bij de Bruna in Leidsche Rijn Centrum hun boeken signeerde. Dit deden zij ter ere van hun nieuwste boek dat deze week is verschenen: Huis vol leugens. “Ze zijn heel vriendelijk en toegankelijk, ik heb gezellig even met ze gekletst. Ik heb al hun boeken gelezen, en ook de boeken die Nicci zonder haar man schrijft. Die vind ik eigenlijk leuker om te lezen, omdat die psychologisch meer inhoud hebben. Hun gezamenlijke boeken zijn vooral spannend. Dat laatste heb ik natuurlijk niet tegen hem gezegd, wel tegen haar”, vertelt Ciska.

Love to meet you

Het was niet heel druk tijdens de signeersessie vertelt Ciska. Ze schat dat er een man of dertig waren. “Misschien omdat er niet zo veel publiciteit is aan is gegeven, ik weet het niet. Maar zo had ik wel de gelegenheid om even met ze te kletsen.” Ze laat haar gesigneerde boek zien: “To Ciska, love to meet you! And all our best wishes.”

Op de foto staat Ciska Lubbers tussen Sean French en Nicci Gerrard.

 

Cookieinstellingen