Street art-kunstenaars fleuren The Wall op

Foto: Pixabay

Janisdeman, Deef feed en andere bekende street art kunstenaars komen op zaterdag 25 en zondag 26 mei naar The Wall om het typerende rode gebouw nog meer kleur te geven.

Ze werken een heel weekend aan bijzondere, inspirerende en kleurrijke afbeeldingen op grote houten panelen. De kunstwerken worden na afloop tentoongesteld en geveild, en de opbrengst gaat naar het Máximapark. De tien uitgenodigde straatkunstenaars hebben geheel de vrije hand. De houten panelen van 2 meter hoog en 4 meter breed worden verspreid in het winkelgebied van The Wall neergezet, zodat bezoekers van The Wall gedurende het hele weekend getuige kunnen zijn van het creatieve proces. Behalve op de grote panelen schilderen de kunstenaars ook op canvasdoeken van 1 m2, die verkopen tijdens de veiling namelijk net wat gemakkelijker.

Street art

Street art is een kleurrijke en toegankelijke kunstvorm die alle leeftijden aanspreekt. Daarom kunnen ook kinderen dit weekend met street art aan de slag. Er zijn speciale panelen waar zij onder leiding van een van de kunstenaars met spuitbussen aan de slag kunnen, om zo een bijdrage te leveren aan een gezamenlijk kinderkunstwerk.

Veiling

Alle kunstwerken, zowel de panelen, de canvasdoeken én het kinderkunstwerk worden na afloop ter veiling aangeboden. De veiling vindt plaats op zondag 23 juni. Vooraf zijn de werken te bezichtigen in The Wall en op de website www.thewall.nl/streetartveiling. Het is mogelijk om via de website een bod uit te brengen. De gehele opbrengst van de veiling komt ten goede aan het Máximapark.

Cookieinstellingen