Berliner Garten op het Berlijnplein

Foto: RAUM

Een vleugje écht Berlijn op het Berlijnplein: op zondag 7 april verandert het Berlijnplein in een heuse Berliner Garten.

Dat betekent inderdaad biertafels met halveliterflessen Weizenbier en comfortfood, maar ook een vintagemarkt, een vliegercontest en een silent rave. De Berliner Garten is een terugkerend open air-festival dat experimenteert met ‘het beste van Berlijn’. Het Berlijnplein wordt omgetoverd tot proeftuin. Vast gegeven is de bekende Utrechtse (floh)markt Le Bazarre. Daar vind je tijdens de Berliner Garten kramen met vintage, design en streekproducten.

Meedromen

Tijdens de eerste editie van de Berliner Garten kunnen bewoners van Leidsche Rijn de inhoud van de volgende edities mee bepalen. Wat willen bezoekers hier in Utrecht terug zien van het Berlijnse stadsleven? Hoe ontstaat zoiets en wie speelt daarin de hoofdrol? Organisator RAUM nodigt je uit om mee te dromen, onderzoeken, beleven en genieten.

Zondag 7 april vanaf 12 uur.

Reacties

article
19478
Berliner Garten op het Berlijnplein
Een vleugje écht Berlijn op het Berlijnplein: op zondag 7 april verandert het Berlijnplein in
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/03/19/berliner-garten-op-het-berlijnplein/
2019-03-19T13:41:38+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2019/03/19102431/unnamed-11.jpg
Berliner Garten Raum
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws