Weer meer nieuwe winkels in Leidsche Rijn Centrum

Foto: wikimedia

Chocolade, pizza’s en nagelverzorging. Drie nieuwe winkels verrijken Leidsche Rijn Centrum.

Chocoladewinkel Leonidas opent in april de deuren aan de Parijsboulevard. Het assortiment wordt ingericht volgens het nieuwe concept van Leonidas dat luxe geschenkverpakkingen biedt en kleinere chocoladecreaties. De winkel krijgt een chocoladefontein in de winkel en je kunt er straks van chocoladedesserts proeven…

Pizzabakkers

Nog meer niet goed voor de lijn: de Pizzabakkers trekken in het pand op de hoek van het Brusselplein, dat al sinds het begin leeg staat. Dunne krokante pizza’s uit de houtoven en voor wie wil een prosecco ernaast. Waarschijnlijk weer een perfect buurtrestaurant erbij voor de bewoners en bezoekers van Leidsche Rijn. De Pizzabakkers heeft al zeven vestigingen in Amsterdam en drie vestigingen in Utrecht. Voor Utrecht wordt dit de vierde vestiging.

Nagelverzorging

Nagelstudio Le’s Nails & Spa is recent geopend aan de Londenstraat van het stadscentrum. Zeven dagen in de week kunnen bezoekers terecht voor nagelverzorging. Van manicure tot spa pedicure en van het aanbrengen van acrylnagels tot het lakken in de gewenste kleur.

Nog meer redenen dus om Leidsche Rijn Centrum te bezoeken!

Cookieinstellingen