Help ‘voedselbankgezinnen’ aan een gevulde kersttas

Foto: voedselbank

Help je mee? Om gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank een gezellige kerst te geven? Kerst staat voor gezelligheid en samen delen. Wel, dat delen kun je nu ook doen door een bijdrage te leveren….

Momenteel zijn zo’n 150 gezinnen in Leidsche Rijn afhankelijk van de voedselbank. Dat zijn er 50 meer dan vorig jaar, mede omdat de voedselbank in Leidsche Rijn gezinnen van andere voedselbanken heeft ‘overgenomen’. Armoede is dus dichterbij dan we denken; het gaat om ‘gewone’ mensen zoals iedereen, die door omstandigheden – bijvoorbeeld een scheiding – in financiĆ«le nood verkeren. En ook zij willen graag gezelligheid in december, en de voedselbank wil ze helpen. De voedselbank is blij met elke bijdrage!

Doneren

Je kunt doneren op rekeningnummer:
IBAN NL33 RABO 0172 0406 98 t.n.v. ST. VriendenVoedselbankLR.

Meer informatie
https://vriendenvoedselbanklr.blogspot.com/

Reacties