PietenPakHuis voor als je Sinterklaas ooit eens moet helpen

Er komt een heus PietenPakHuis in Leidsche Rijn. Daar kunnen kinderen leren hoe het is om Sinterklaas te helpen: ze leren pepernoten bakken, chocoladeletters maken en door de schoorsteen glijden. Je kunt er maar klaar voor zijn!

Alle kids zijn van harte welkom op 24 of 25 november of 1 december op de Paperclip aan de Parkzichtlaan 201. Ouders zijn ook welkom trouwens. Onder begeleiding van deskundige Pieten wordt een parcours afgelegd waarin de kids alles leren om een goede hulp-Piet te kunnen zijn. Oók cadeautjes inpakken; uitpakken gaat de meesten al wel goed af. Er is ook een Pietenhindernisbaan. Op een stempelkaart worden de vaardigheden afgevinkt. Een Pietendweilorkest zorgt voor de muzikale omlijsting.

Praktisch

Voor de beide zaterdagen en de zondag kun je je voor de ochtend of de middag inschrijven via de website www.PietenPakHuisUtrecht.nl Kosten bedragen € 6,-/kind. Per dagdeel kunnen maximaal 250 kinderen inschrijven.
UVV-leden tot en met 8 jaar hebben gratis toegang maar dienen zich wel via de site in te schrijven. Er is geen kaartverkoop aan de kassa.

Ze starten ’s morgens om 09:30 uur (tot 12:30) uur en ’s middags starten ze om 13:00 uur (tot 16:00 uur).

Cookieinstellingen