Willie en de Billies op Showman’s Fair zaterdagavond

Foto: youtube

Op zaterdag 25 augustus mogen de dansschoenen uit de kast en kunnende salsa jurkjes aan! Willie en de Billies staan dan met hun Willies Latin Experience op het hoofdpodium tijdens de Showman’s Fair op het Berlijnplein.

Maar liefst 9 muzikanten zorgen voor een onvergetelijke avond waarbij stilzitten onmogelijk is. Willies Latin Experience is een unieke combinatie van muzikanten uit de wereld van musical, uit bands als Red Light Jazz Society, Gallowstreet en the Aloma’s. Geleid door puike percussionisten die meerdere reizen naar Cuba, Brazilië en Maleisië hebben ondernomen omde Zuid Amerikaanse muziek tot in zijn haarvaten te bestuderen.

Showman’s Fair lijkt een beetje op de Parade, met zijn kleine theatertjes met fascinerende voorstellingen. De Showman’s Fair, die van donderdag 23 tot en met zondag 26 augustus het Berlijnplein op stelten zet, is een soort Parade, maar dan in het klein en wat intiemer. En: niet zo druk. Bovendien kun je mee-eten met iedereen, aan een lange tafel.

Wereldvreemde kermis

Showman’s Fair noemt zichzelf een wereldvreemde kermis. In verschillende tenten treden artiesten op, elke avond is de programmering anders. Korte spontane acts en experimenten vliegen in hoog tempo om je oren, in een fijne festivalsfeer.

3 euro

Entree is gratis en voorstellingen kosten een muntje à €3,- per stuk. Je kan elke avond mee-eten aan de grote tafel voor €17,50 p.p. En op vrijdagavond is er het Spektakeldiner der Componisten voor €25,- p.p. Een leuke afsluiting van de vakantie!

Cookieinstellingen