Sociaal makelorganisaties DOENJA en Vooruit gaan fuseren

Foto: doenja

Stichting DOENJA Dienstverlening en Stichting Vooruit gaan fuseren. Deze sociaal makelorganisaties hebben vastgesteld dat dit hun kwaliteit en de continuïteit van de dienstverlening zal vergroten.

Ook de eenduidigheid van hun dienstverlening zal toenemen, verwachten ze. Afgelopen maanden hebben beide organisaties hun aannames zorgvuldig getoetst, en zijn tot de conclusie gekomen dat een fusie daadwerkelijk positief is voor beide organisaties. Stichting DOENJA Dienstverlening en stichting Vooruit gaan per 1 januari 2019 als één organisatie verder. De daadwerkelijke fusie is wel afhankelijk van de toekenning van de subsidie sociaal makelaarschap voor de jaren 2019-2024.

Iedereen kan meedoen

DOENJA Dienstverlening is de sociaal makelorganisatie voor de Utrechtse wijken Leidsche Rijn, Zuidwest en Binnenstad. Stichting Vooruit doet dit voor mensen in Zuid en Oost. De sociale makelaars verbinden bewoners en organisaties en helpen hen vooruit. Iedereen die ondersteuning of hulp wenst bij nieuwe initiatieven of activiteiten in en voor de buurt kan bij hen aankloppen. Het doel: mogelijk maken dat iedereen in een veilige en hechte sfeer mee kan doen.

Cookieinstellingen