Dit weekend beginnen de Zomerse Zondagen in Castellum weer

Foto: MB

OP een picknickkleedje of tuinstoel genieten van uiteenlopende voorstellingen en concerten. Dat is het principe van de Zomerse Zondagen.

Voor het derde jaar op rij is er een uitgebreid programma op het buitenpodium van Podium Hoge Woerd, op het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd. Elke week kunnen bezoekers op zondagmiddag gratis genieten van muziek, dans en jeugdtheater. De Zomerse Zondagen beginnen op zondag 3 juni en eindigen op zaterdag 15 september met het Uitfeest 2018: Castellum trakteert.

Zeer divers

Het programma op het buitenpodium van Podium Hoge Woerd is zeer divers: van het 42-koppige straatsymfonieorkest Ricciotti Ensemble tot de pakkende liedjes van Clean Pete én avontuurlijke jeugdvoorstellingen, zoals Superoma 6+ en Over een kleine mol… 2+. Een overzicht van alle buitenvoorstellingen is te bekijken op www.podiumhogewoerd.nlTijdens de Zomerse Zondagen kun je op je eigen tuinstoel of picknickkleedje meenemen (eigen eten en drinken mag ook). De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Cookieinstellingen