Fotowedstrijd ‘Groen in Leidsche Rijn’

Foto: Clarita Rijnsent

Hoe beleef jij de natuur in jouw wijk? Wat is natuur volgens jou en is er genoeg of kan er nog veel meer? De wijkraad Leidsche Rijn houdt een fotowedstrijd met deze vragen.

Wijkraad Leidsche Rijn organiseert op woensdag 6 juni 2018 een wijkraadavond over het onderwerp “natuur, groen en duurzaamheid in Leidsche Rijn” waarbij zij graag bewoners, belanghebbenden en geïnteresseerden informeert en met ze in gesprek gaat.

Foto’s insturen

De fotowedstrijd is onderdeel van de wijkraadavond, en deelnemende foto’s worden gepresenteerd op die avond. Meedoen? Stuur je foto naar facebookaccount www.facebook.com/wijkraadLeidscheRijn of mail hem naar [email protected].

Groene wens

Ben je niet zo goed met foto’s? Dan kun je ook een ‘groene’ wens voor de wijk sturen. Doe dit wel voor 1 juni zodat uit alle inzendingen ook nog een winnaar gekozen kan worden. Op 6 juni wordt in Parkrestaurant Anafora de beste, mooiste foto en wens bekendgemaakt.
Natuur- en milieuplatform Leidsche Rijn vertelt deze avond wat het doet voor de wijk en hoe de wijkraad daarbij kan helpen. Ook Parkorganisatie Máximapark vertelt over hun plannen op korte en lange termijn.

Praktisch

De avond start 6 juni in Anafora om 20 uur en zal ongeveer omstreeks 22 uur eindigen. Met na afloop natuurlijk gelegenheid tot napraten bij een drankje. Inloop met koffie is mogelijk vanaf 19.45 uur.

Cookieinstellingen