Ma Bella Cake Café in Leidsche Rijn Centrum: zo lekker als het klinkt

Foto: Ma Bella

Een verwenlocatie waar iedereen zijn geluksmoment kan vieren: dat wil Ma Bella Cakery creëren in Leidsche Rijn Centrum. Je kunt ze helpen!

Ma Bella Cakery is een paar jaar geleden begonnen als thuisbakker en heeft inmiddels drie fysieke winkels geopend. De vierde zit in de planning: in Leidsche Rijn Centrum. De missie van Ma Bella is om alle klanten een geluksmomentje te geven, of het nu met een high tea, een taartje, een lunch of een koffie is. “Wegens gebrek aan ruimte is het voor ons momenteel nog niet mogelijk onze échte droom waar te maken: een plek waar we werkelijk alles bieden op het gebied van lekkernijen en geluksmomentjes. Op het moment dient onze vestiging in Amsterdam voornamelijk als bakkerij, en onze vestigingen in Almere en Amstelveen als café. Wij willen echter een vestiging openen waar de twee samenkomen: een Ma Bella Cakery Cake Café. Je kunt hier genieten van lekkernijen die wij ter plaatse bereiden! Dat willen we in Leidsche Rijn Centrum realiseren”, aldus eigenaar en oprichter Monique.

Kindvriendelijk

Het idee is dat Ma Bella Cakery Cake Café in Leidsche Rijn Centrum een echt cake café wordt, met dag- en avondhoreca en met kindvriendelijke voorzieningen. Je kunt er ook leuke hebbedingetjes kopen op het gebied van bakken en high tea, en het is een goede locatie voor workshops. De focus ligt op gezinnen met kleine kinderen, en op ontbijt, lunch en diner. En dit alles in een mooi, ruim hoekpand van 130m2 aan de Parijs Boulevard en Luxemburgpromenade.

Crowdfunding

Maar: dat kost natuurlijk veel geld. Ma Bella heeft al een aantal investeerders, maar het is nog net niet genoeg. Daarom is Monique een crowdfundingactie gestart. Investeren kan vanaf 50 euro, en elke investeerder krijgt leuke extra’s zoals proeverijen of ontbijtjes. Leuk toch? Meer weten? Kijk op https://crowdaboutnow.nl/campagnes/mabellacakecafe

Cookieinstellingen