Kay (8) organiseert kinderdisco in Azotod

Foto: Azotod

PUUR KIDS is de naam van het kinderdiscofeest dat de achtjarige Kay uit Leidsche Rijn organiseerde. Het was een groot succes.

Kay van de Bilt keek het concept af van PUUR DANCE, het dansconcept voor 25+ met inmiddels negen uitverkochte edities achter de rug. Kay kwam met zijn ouders kijken bij de voorbereidingen. Hij voelde direct de kriebel: “Papa, Mama! Ik wil ook zulke feesten geven, maar dan voor kinderen.” En daar is de start van een jong enthousiast ondernemertje. Na wat rondkijken kwam hij bij muziekpodium Azotod terecht, dat gráág wilde meedenken.

Een echte DJ

Kay wist precies wat allemaal belangrijk en nodig is voor een geslaagd feest. Een échte DJ, vermaak en goed licht & geluid. DJ Gio Brown draaide de juiste beats, de schmink stond klaar. Mocht het nog nodig zijn, kon je je haar ook nog even laten pimpen. Een leuke foto maken in de Photo Booth en voor degene die dat dansen toch wel spannend vonden, was er een potje tafelvoetbal en ze konden lekker chillen in de zithoek.

Enorm succes

Ieder kind droeg een kaartje met naam en telefoonnummer waarmee ze drankjes en snacks konden halen. De ouders konden blijven borrelen, maar dan wel in de brasserie De Bonte Koe, die in het pand van Azotod zit. De discozaal was echt alleen voor de kids. Volwassen waren daar niet toegestaan. Het was een enorm succes: bijna tweehonderd kinderen van 6 tot 12 jaar hadden de avond van hun leven. Ondertussen wordt de volgende editie van PUUR KIDS alweer gepland!

Op de foto staat Kay in het midden

Cookieinstellingen