Disco Dance Classics: een fenomeen in Azotod

Foto: Grease

Boney M, Dancing Queen, Prince, Grease Lightning: op de Disco Dance Classics in Azotod komen ze allemaal voorbij, heerlijk aan elkaar gemixt door de top-dj’s van ons land, zoals Gijs Staverman, Gerard Ekdom en Ben Liebrand.

Deze dj’s komen gráág naar Azotod in De Meern om daar een lekker dansavondje te verzorgen. Ze worden elke keer zo enthousiast ontvangen, en het is nooit te laat afgelopen, zo’n avond, eigenlijk altijd te vroeg. En iedereen danst intussen op de ouderwetse disco. Hét geheim van Azotod; voor een lekkere dansavond zit je daar helemaal goed.

Kort disco-kwartiertje

Het idee om een Disco Dance Classics te gaan organiseren is jaren geleden ontstaan tijdens Volkavee in Azotod. Daar werd rockmuziek gedraaid met soms eventjes een disco-kwartiertje. Dit kwartiertje was eigenlijk altijd te kort, en zo ontstonden de plannen voor een Discoavond. DJ’s waren gauw gevonden, en publiek was ook gemakkelijk enthousiast te krijgen.

Gerard Ekdom

Na een geslaagde eerste editie op 18 september 2010 met Corné Klijn volgden er meer. Ferry Maat, Ben Liebrand, DJ Sven, Gerard Ekdom, Rob Stenders, Gijs Staverman en de band Soulmachine kregen avond aan avond iedereen aan het dansen. In het begin werden de avonden twee keer per jaar georganiseerd. Dat was te weinig; nu is er bijna elke maand een Disco Dance Classics-avond, die steevast druk wordt bezocht door alle leeftijden (vooral 30plus).

Boney M

Op 20 januari is de 25ste editie een feit. Speciaal voor deze 25ste editie zullen dj MarsL en gast-dj van de eerste DDC, Corné Klijn, samen zorgen voor de perfecte muziek voor de dansvloer. “The Revue Boney M “ zal zorgen dat het een onvergetelijk avondje dansen wordt! Kom je ook?

Cookieinstellingen