Tien nieuwe villa’s aan de Parkzichtlaan

Foto: Parkzichtlaan

Aanstaande dinsdag gaan ze in de verkoop: tien villa’s van het project Parkzichtlaan in Leidsche Rijn. Zes villa’s liggen aan de Parkzichtlaan, vier aan een binnenhofje.

“Klein en bijzonder”, zo kenmerkt architect Ton Mulleners het project Parkzichtlaan. “De tien woningen in het door groen en water omzoomde villawijkje staan duidelijk op eigen benen én vormen een mooi samenhangend geheel.” Omdat de villa’s rondom in het groen staan en van alle kanten zichtbaar zijn, heeft Mulleners alle zijden van de woningen als voorgevel ontworpen. De woningen zijn energieneutraal en duurzaam: de zadeldaken krijgen bijvoorbeeld zonnepanelen die als dakpannen fungeren. De kavels variëren van circa 290 tot 460 m²; zes kavels grenzen aan het water. Alle woningen hebben een garage en één of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Prijzen zijn vanaf € 675.000 v.o.n..

Informatieavond

Meer weten? Dinsdag 19 december start de verkoop. Tussen 18:30 – 20:30 uur in restaurant Anafora in het Máximapark ben je welkom voor een informatieavond over dit project, en start tevens de verkoop.
Meer info: www.parkzichtlaanutrecht.nl

Cookieinstellingen