Brede scholengemeenschap Academie TIEN op Berlijnplein

Foto: Mavo Tien

Op het Berlijnplein komt volgend jaar een middelbare school: Academie TIEN. Nu heet deze school nog Mavo TIEN. Dus behalve een verhuizing komt er ook een naamsverandering aan.

Mavo TIEN hoort bij de NUOVO scholengroep. Deze organisatie heeft de afgelopen tijd uitgebreid met verschillende doelgroepen gesproken over het benodigde onderwijs in Leidsche Rijn. NUOVO scholengroep wil graag bijdragen aan de wensen bij de inrichting van de nieuwe locatie op Berlijnplein. De voorkeur wordt gegeven aan een brede scholengemeenschap waar veel mogelijkheden zijn om te ontdekken wat je kunt, wie je bent en wat je wilt worden. Een school waar voldoende leerlingen terecht kunnen maar waar je nog steeds gezien en herkend wordt.

Leren met lef

Op 1 augustus 2018 opent Academie TIEN haar deuren. Een TL/Havo/Vwo school waar ‘leren met lef’ voorop staat en leerlingen de kans krijgen om op verschillende niveaus, op verschillende manieren te leren wat ze nog NIET weten. Vanaf 6 november gaat de nieuwe site online: www.academie-tien.nl

De huidige Mavo TIEN-leerlingen maken gewoon hun eigen route af. Alle nieuwe leerlingen komen op Academie TIEN.

Cookieinstellingen