Food Explore in The Wall ‘soft’ open

Foto: Foodexplore

Foodhal Foodexplore in The Wall is sinds twee weken open. Soft, omdat nog niet alle foodstands bemand zijn, dus zonder grote officiële opening.

Foodexplore is een overdekt foodtruckfestival, maar dan van één eigenaar. Voor een vast tarief kun je er eten en drinken. Christiaan Wang is leidinggevende bij Foodexplore. Hij vertelt dat er in totaal 22 stands zijn, waarvan er 17 al open zijn. “De anderen gaan binnenkort open. We zoeken nog een paar koks en er zijn nog koks op vakantie. Daarom hebben we nu voor de rest van de maand een speciale actie: voor 25 euro kun je eten en drinken wat je wil.” Drank is dus ook inbegrepen bij de prijs, sterke drank uitgezonderd. Maar als je denkt dat je de hele avond kunt blijven hangen voor dat geld: nee. Die 25 euro is voor twee uur. Tegen bijbetaling van 5 euro kun je een uur langer blijven.

De 22 foodstands kun je zien als een culinaire wereldreis; de thema’s zijn internationaal, van smokin’ butcher tot wokn’ joy, las tapas en de veggie corner. Het is wel een kwestie van kiezen, om alles te proeven moet je wel een paar keer terugkomen.

Er wordt nog personeel gezocht. Kijk op www.foodexplore.nl voor meer info.

Cookieinstellingen