Audi uitgebrand in De Meern

Foto: Yvonne van Woudenberg

Vanavond rond 22.45 uur vloog een Audi in brand in De Meern, tussen de Witte de Withstraat en de De Ruyterstraat in. Waarschijnlijk is de brand aangestoken.

De auto stond binnen no time in lichterlaaie, maar de brandweer was gelukkig binnen een paar minuten ter plaatse. Opvallend is dat niemand in de buurt weet van wie de auto is, en dat ook de eigenaar zich niet meldde. Onderzoek wees uit dat het kenteken niet klopt met het type auto: het kenteken V-063-FJ is van een Renault Trafic (bedrijfsauto), en niet van de afgefikte goudkleurige Audi. Deze was er overigens net neergezet, volgens de omwonenden. Nog een saillant detail volgens de buurtbewoners is dat tijdens de brand er een Porsche Panamera en een Maserati langzaam langs reden. “Zulke auto’s zien we hier anders nooit!” Voer voor speculatie dus.

Extra sneu is wel dat de Audi geparkeerd was naast een auto van iemand uit de buurt die op vakantie is naar Thailand. De buurvrouw twijfelt of ze de eigenaar op de hoogte moet brengen of niet….

Cookieinstellingen