Gratis inloopspreekuur bij kindbehartiger

Foto: Kindbehartiger.nl

Een kindbehartiger komt op voor de belangen van het kind bij een scheiding. Zo iemand kan ervoor zorgen dat de stem van het kind vertegenwoordigd wordt in het ouderschapsplan.

Vanaf volgende week is er elke week een gratis inloopspreekuur bij de kindbehartiger in Leidsche Rijn, Ilja Geensen. Zij houdt kantoor in basisschool De Pantarijn in Veldhuizen. Het gratis spreekuur is er elke laatste woensdag van de maand van 14.00 tot 17.00 uur.

Tobben over de rechten

Alle vragen die je hebt over je kind in een echtscheidingssituatie kun je dan bespreken. Ilja: “Je ziet veel mensen tobben over de rechten van het kind. Vaak zijn deze onbekend. Wij kunnen daar duidelijkheid over bieden. Kindbehartigers zorgen ervoor dat de stem van het kind een plek in het geheel krijgt, en dat de beleving van het kind helder is en in het juiste perspectief geplaatst wordt. Want daar kan wel eens aan voorbij worden gegaan.”

De kindbehartiger dus, elke laatste woensdag van de maand van 14.00 tot 17.00 in De Pantarijn, Van Lawick van Pabstlaan 1A in De Meern.

Cookieinstellingen