Een avond voor mensen die te maken hebben met dementie

Foto: Pixabay

Veel mensen hebben te maken met dementie. Je kunt de ziekte zelf krijgen, maar ook iemand in je omgeving. Hoe ga je daar mee om? En wat is dementie eigenlijk precies? Woensdagavond 29 maart staat in het teken van dementie bij BlendUT.

Want dan wordt daar het ‘Dementiecafé’ georganiseerd. De avond gaat van start met een presentatie over dementie, en gastspreker Paul Jansen neemt je mee in zijn verhaal ‘De wondere wereld van dementie’. Na de presentatie is er ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

Aanmelden kan via www.zorgverslimming.nl en via www.facebook.com/zorgverslimming.

Zorgverslimming

Zorgverslimming is een Leidsche Rijns initiatief, dat eerder laagdrempelige bijeenkomsten heeft georganiseerd over ADHD, autisme en kinderen met een beperking. Het idee is dat ervaringsdeskundigen, zzp’ers, vrijwilligers en ambassadeurs van zorginstellingen gezamenlijk ideeën bedenken en initiatieven uitvoeren die de zorgverlening wat logischer maken. Want iedereen die wel eens met een zorginstelling in aanraking is gekomen, weet dat sommige zaken wat efficiënter en logischer zouden moeten kunnen. Kijk op de site voor meer info.

 

Cookieinstellingen