Bart Smit wordt Intertoys

Foto: MB

Vandaag wisselde het uiterlijk van de Bart Smit-winkel in Vleuterweide: het gele Intertoys-bord werd opgehangen en de naam boven de deur veranderde.

Want het merk Bart Smit verdwijnt. Bart Smit en Intertoys zijn allebei van Blokker, net als Toys XL. Maar Blokker Holding ziet geen ruimte voor zoveel verschillende speelgoedmerken in Nederland, dus besloot het bedrijf om alleen de naam Intertoys te hanteren. Zowel Bart Smit als Toys XL verdwijnen. Nu hoeft Blokker niet meer de tijd, budget en energie in drie merken te investeren, zegt een woordvoerder. Of er ook geld bespaard wordt en hoeveel wil ze niet zeggen.

Als je nog een cadeaucard of een tegoedbon hebt van Bart Smit, kun je die gewoon bij Intertoys inleveren. Net als producten die je wil terugbrengen.

Ook op internet 1

Alle Bart Smits worden voor het eind maart omgebouwd. Eind 2017 moeten de megawinkels van Toys XL volgen. Er is gekozen voor de naam Intertoys omdat die keten al de meeste winkels heeft. Bart Smit had 227 winkels, Intertoys in totaal 301 en Toys XL 14. Ook op internet worden de ketens in elkaar geschoven.

 

Cookieinstellingen