Techno-liefhebber?

Foto: wikimedia

Drie live techno-avonden in Azotod. Aan te bevelen voor de echte liefhebber!

De avonden worden georganiseerd door Floris Bongaerts van Activtor Events, zelf DJ én liefhebber van techno. Hij vertelt: “Van alle muzieksoorten die ik ben tegengekomen heeft Techno het meest duidelijk de bedoeling om te verbroederen. Alle opsmuk is verwijderd: geen pluche, weinig tot geen melodie, geen hoge hakken maar gympen, etcetera. Wat overblijft zijn de kale beats, percussie, bassen en vooral de mensen die dat met elkaar beleven. Het publiek én de DJ’s/performers beleven een festival of clubavond écht samen.”

Dik geluid

Azotod aan de Meerndijk is een prima locatie voor techno clubnights, vindt Floris. “Het is kaal, beton met staal is een beetje de look en feel. En het allerbelangrijkste: het geluid is ontzettend ‘dik’ geworden. Ideaal. En er wonen ontzettend veel mensen in Leidsche Rijn die van techno houden, die kunnen nu eindelijk eens een keer op de fiets!”

Alle leeftijden

Wat Leidsche Rijn mag verwachten: “We halen met performers als Conforce, Nadia Struiwigh, Ringo Live, Oliver Kucera, Yagya en Stefan Vincent echt stevige namen naar de Azotod. Dat zou eigenlijk iedereen moeten komen horen. Traditioneel zijn de avonden in de Azotod een beetje óf voor jonger publiek óf voor wat ouder publiek, maar zoals ik eerder al zei, de technoscene verbroedert ook daarin. De leeftijd op technofestivals ligt tussen de 20 en 50 en dat is echt heel mooi.”

De techno-avonden in Azotod zijn op 9 december, 13 januari en 10 februari. Meer info vind je op www.facebook.com/activatorevents

 

Cookieinstellingen