Leuke ondernemers in Leidsche Rijn

Foto: MvV

Zomaar reclame maken doen we eigenlijk niet, maar omdat we geregeld zulke leuke ondernemers in Leidsche Rijn tegenkomen, beginnen we er een rubriek mee: Leuke ondernemers. Deze keer stuitten we op een nieuwe webshop. Marije van Veen en Irene Liao zijn de ondernemers erachter.

En inderdaad, een webshop is niet gebonden aan Leidsche Rijn. Maar als je de spullen er zelf ophaalt, betaal je geen verzendkosten. De initiatiefnemers staan bovendien op verschillende markten en braderieën hier in de buurt met hun spullen. En dat maakt het wel weer wat meer Leidsche Rijn.

Vrouwendingen

De webshop heet www.mooicadeautje.nl en biedt leuke dingen die je niet nodig hebt maar wel wil hebben. Vrouwen dan hè. Tassen, sjaals, kettinkjes, armbanden, tassen, dat soort spullen. Het is een initiatief van Marije van Veen en Irene Liao. Marije woont hier, Irene voor het grootste deel van het jaar in Taiwan. En dát maakt het zo aantrekkelijk: Irene kan daar in Taiwan voordelig inkopen, zodat de webshop hier leuke dingen tegen voordelige prijzen biedt.

Zelf leuk

“Wij gaan bij de inkoop uit van wat we zelf leuk vinden”, vertelt Marije. “We gebruiken ze zelf ook. Zo heb ik een portemonnee waarvan ik uit ervaring weet dat die pas goed sluit als er pasjes in zitten.” De spullen heb je binnen een paar dagen nadat je ze hebt besteld, in huis. Dat verzenden is allemaal handwerk, dus verzendkosten moet je wel gewoon betalen.

Hobby

Marije doet dit naast haar fulltime baan, uit hobby. En soms loopt ze na haar werk te sjouwen met meerdere bestellingen. Desalniettemin is groter groeien wel de wens. Dus neem eens een kijkje op www.mooicadeautje.nl, wij zijn óm!

Cookieinstellingen