Cultureel foodfestival op Berlijnplein

Foto: Perron plantaardig

Op zondag 7 augustus wordt het Berlijnplein in Leidsche Rijn omgetoverd tot Perron Plantaardig. Dit is een cultureel foodfestival met als thema: deel je eten, deel je talent.

Bijzonder onderdeel van dit foodfestival is de potluck: dit betekent dat je zelf een lekker plantaardig gerecht meeneemt dat je deelt met de andere festivalbezoekers.

Er zijn ook verschillende culinaire en culturele activiteiten. Vanaf 12.30 uur kun je genieten van diverse optredens, waaronder harp & moderne dans, een ukeleleduo, elektronische muziek & urban dance en een performance dichter. Je kunt ter plekke een persoonlijk gedicht laten maken. O ja, en er is een taartenbakwedstrijd! Ook zijn er genoeg sportieve spelletjes voor alle leeftijden en je kunt kunstwerken maken van groente en fruit.

Perron plantaardig is gratis toegankelijk, leuk voor alle leeftijden en 100% plantaardig. Het festival vindt plaats van 12.00 tot 16.00 uur onder de perronkappen op het Berlijnplein in Utrecht, naast station Leidsche Rijn. Kijk voor meer informatie op: www.perronplantaardig.nl.

Cookieinstellingen