Hunkemöller en Vero Moda in Leidsche Rijn Centrum

Foto: Arne List

Een tijdje terug meldden we dat H&M zich gaat vestigen in Leidsche Rijn Centrum, nu is ook bekend dat Hunkemöller en Vero Moda er een winkel zullen openen. En er zijn meer namen bekend.

Grieks-mediterraans restaurant Kabos, Italiaans restaurant Solo Pasta, Fleir Apotheken, 1.400m2 Gezondheidscentrum Julius en Brecheisen makelaars gaan zich ook vestigen in Leidsche Rijn Centrum. Het wordt een combinatie van regionale ondernemers en grootwinkelbedrijven. Met nog anderhalf jaar te gaan tot de opening van het nieuwe stadscentrum Leidsche Rijn ligt het winkelteam van Leidsche Rijn Centrumplan vol op stoom met de verhuur van de retail- en horecameters.

ASR, verantwoordelijk voor de verhuur, noemt  de Jumbo Foodmarkt en H&M de grote trekkers, die zullen zorgen voor een goede passantenstroom. Niet alleen traditionele winkelformules krijgen een plek, maar ook nieuwe concepten, gericht op de jonge digitale consument. Bestaande retailers zullen worden uitgedaagd om hun nieuwste winkelformules toe te passen in het nieuwe centrum. Parkeren is de eerste jaren gratis.

Naast winkels komen er ook culturele voorzieningen in Leidsche Rijn Centrum, en scholen en een bibliotheek. Er zijn ook plannen voor een hotel.

Cookieinstellingen