Poes Lulu niet voeren aub!

Foto: MB

Weet u nog, poes Lulu die van de Albert Heijn in Vleuten verhuisde naar de Dirk aan de overkant? Ook daar moet zij nu weg.

Lulu mocht van de Keuringsdienst van Waren niet meer bij de Albert Heijn in het halletje verblijven. Uiteindelijk had Lulu dat door en verkaste ze naar de overkant, waar ze een lekker nieuw plekje vond bij de Dirk beneden. Daar moet ze nu ook weg.

De Keuringdienst van Waren is namelijk ook aan de overkant komen kijken en heeft drankwinkel Dirck III – die beneden in de hal is gevestigd waar Lulu nu graag is – gesommeerd de kat uit het pand te weren. Anders riskeren zij een boete en moeten ze zelfs de winkel sluiten. Wat veel mensen niet weten, is dat Lulu geen zwerfkat is. Ze heeft een prima huis vlakbij de winkels en krijgt daar ook genoeg te eten. Dirck III houdt nu de eigenaar van Lulu verantwoordelijk voor de kat, en dreigt de boete door te zetten naar de eigenaar als die er niet voor zorgt dat Lulu daar wegblijft. De eigenaar van Lulu roept nu via Facebook iedereen op om Lulu niet te voeren. Want als ze doorheeft dat ze niets meer krijgt daar, zal ze er ook niet meer zo snel naartoe gaan.

De kat binnenhouden is bijna niet te doen schrijft de eigenaar. Als ze maar half kan, ontsnapt ze en gaat ze naar het dorp, op een steenworp afstand. Dus als iedereen nou meewerkt, gaat Lulu niet meer naar de winkels, waar ze niet mag komen, en worden er geen boetes uitgedeeld.

Cookieinstellingen