Meidenvoetbaltalenten gezocht!

Foto: VV De Meern

Meisjesvoetbal is de snelst groeiende sport van Nederland. Steeds meer meiden voetballen op straat, op het schoolplein of op veldjes. Maar niks is leuker dan op een echt voetbalveld je kunsten te tonen. V.V. De Meern heeft goede velden en heel veel talentvolle meisjes die elk weekend hun wedstrijden spelen in de oranje clubkleuren.

V.V. De Meern is in de regio toonaangevend als het gaat om het opleiden van jeugd. In 2013 won de club nog de Rinus Michels Award als beste jeugdopleiding van Nederland voor amateurverenigingen. Zowel de jongens- als meisjesafdeling heeft vele jeugdteams die op hoog niveau spelen. V.V. De Meern is nu op zoek naar getalenteerde meisjes in diverse leeftijdscategorieën.

Ben jij de nieuwe topper?

Dus zie jij jezelf als nieuwe topspits? Wil je graag de nul houden in de verdediging? Ben je onverslaanbaar in het doel? Dan wil V.V. De Meern graag eens met je kennismaken. Ook als je nu nog niet in clubverband speelt, of dat juist wel doet maar heel graag naar V.V. De Meern wil komen. Uiteindelijk kan het best zo zijn dat je sneller dan je denkt al wedstrijden kunt gaan spelen.

Je kunt altijd een keer meetrainen. V.V. De Meern heeft plek voor alle leeftijden, geboren vanaf 1998 tot 2009. Meer info vind je op http://www.meisjesvoetbal.nu/#!/contact.

Cookieinstellingen