Leerling Amadeus Lyceum op 3FM

Foto: Giels Talentenjacht

Vier-havo-leerlinge Lotte Mulder (16) van het Amadeus Lyceum in Vleuterweide was dinsdagochtend 12 april live te horen op 3FM, in de ochtendshow van Giel.

Lotte was uitgenodigd om naar de studio te komen naar aanleiding van haar inzending voor Giels Talentenjacht, een nieuw, online initiatief van Giel Beelen. Na een interview zong Lotte haar zelf geschreven liedje live op de radio.

Vorig jaar kreeg Lotte voor het vak Engels de opdracht een protestsong te schrijven over pesten. Ze maakte het nummer helemaal af, met alles erop en eraan, en nam het op. Het resultaat liet ze horen aan haar klas, en door alle enthousiaste reacties besloot ze het in te sturen naar Giels Talentenjacht. Haar inzending werd honderden keren online bekeken, met als gevolg dat ze werd uitgenodigd in het radioprogramma van Giel Beelen.

“Het was superleuk, maar ook wel spannend, je bent toch bang iets verkeerd te doen!” aldus een enthousiaste Lotte. Vanavond wordt bekend welke inzendingen doorgaan naar de volgende ronde.

Het Amadeus Lyceum heeft kunst en cultuur hoog in het vaandel staan en stimuleert leerlingen om hun eigen talenten te ontdekken. Bij Lotte is dat in elk geval al gelukt!

 

Cookieinstellingen