Winactie: Luistersessies van klassieke albums Tame Impala, Miles Davis en Daft Punk in bios

Foto: Pathé
Pathé voegt een nieuwe buitengewone beleving toe aan de programmatie: de bioscoopketen start onder de naam Sound Sessions een unieke reeks luistersessies voor muziekliefhebbers. Klassieke albums van diverse artiesten zoals Tame Impala, Miles Davis en Daft Punk kunnen zonder beeld in de beste geluidskwaliteit worden beluisterd, waardoor ze volledig tot hun recht komen. 

Bezoekers krijgen een slaapmasker, nestelen zich in een fijne stoel en luisteren samen met andere fans prikkelvrij naar hun favoriete album. Een primeur, want deze Sound Sessions waren nooit eerder in Nederland te beleven. Pathé Sound Sessions is exclusief te beleven bij vijf Pathé-theaters. De sessies vinden plaats van donderdag 30 mei t/m zondag 28 juli.

Pathé Sound Sessions is bedoeld voor liefhebbers van muziek die nog steeds het ouderwetse album koesteren, en de originele volgorde van de liedjes. Met Pathé Sound Sessions kunnen zij samen met andere muziekliefhebbers hun favoriete albums beleven op het beste audiosysteem, zonder gestoord te worden door externe prikkels. Om ervoor te zorgen dat bezoekers zich volledig kunnen onderdompelen in de muziek zonder afleiding, ontvangen bezoekers een slaapmasker van Pathé. Door het zicht te ontnemen, wordt de luisterervaring versterkt, waardoor de muziek intenser aanvoelt dan ooit tevoren.

Pathé vertoont naast films al jaren bijzondere muziekvoorstellingen, zoals opera, muziekdocumentaires en (live) concertregistraties van populaire artiesten waaronder recentelijk Coldplay, Taylor Swift en Beyoncé. Deze voorstellingen worden zeer goed bezocht en gewaardeerd door bezoekers.

Je kunt 2×2 tickets winnen voor een voorstelling naar keuze in Pathé bioskoop Leidsche Rijn. Mail naar [email protected], de eerste twee inzenders krijgen bericht en kunnen de kaartjes bij de Pathé bioskoop afhalen.

ALBUMS BIJ PATHÉ SOUND SESSIONS
De eerste serie van Pathé Sound Sessions start donderdag 30 mei en is te beleven tot en met zondag 28 juli bij deze vijf Pathé Bioscopen: Amsterdam City, Rotterdam Schouwburgplein, Utrecht Leidsche Rijn, Den Haag Buitenhof en Eindhoven. Tickets kosten €11.50. Het programma:

Donderdag 30 mei + zondag 2 juni 2024 Miles Davis – Kind of Blue (5.1 Mix)
Donderdag 13 juni + zondag 16 juni 2024 Tame Impala – Currents
Donderdag 27 juni + zondag 30 juni 2024 Nas – Illmatic (30th Anniversary)
Donderdag 11 juli + zondag 14 juli 2024 The Jimi Hendrix Experience – Electric Ladyland
Donderdag 25 juli + zondag 28 juli 2024 Daft Punk – Random Access Memories
Voor meer informatie en tickets: pathe.nl/soundsessions.

Cookieinstellingen