Rock Unplugged komt terug

Foto: ROC-Unplugged

Op 27 juni 2024 organiseren studenten van de opleidingen Event Management, Audiovisueel en Podiumtechniek van het Creative College weer het semi-akoestische muziek evenementen Roc (K) Unplugged. Dit gratis toegankelijk evenement vindt plaats in Muziekpodium Azotod in De Meern. Het evenement is van 19:30 tot 23:00. Het belooft een avond te worden vol intieme muzikale optredens van vier getalenteerde bands.

Deze ambitieuze studenten hebben samengewerkt om een professioneel en onvergetelijk evenement neer te zetten, waarbij ze hun theoretische kennis in de praktijk brengen. Kom en ervaar de magie van semi-akoestische muziek in een intieme setting. Roc (K) Unplugged belooft een avond te worden die je niet wilt missen. Steun de getalenteerde studenten van het Creative College en de bands en geniet van een avond vol muzikale hoogtepunten.


 

Cookieinstellingen