John Williams reikt prijs uit aan V.V. De Meern

Foto: Alklima

Op zaterdag 25 mei zal John Williams een prijs uitreiken aan V.V. De Meern. De club heeft, dankzij hun overtuigende motivatie en onderbouwing, een van de drie warmtepompen gewonnen. We nodigen iedereen graag uit voor deze feestelijke uitreiking.

Voetbalclubs staan voor een flinke uitdaging: de kosten voor elektriciteit, water, gas en afvalverwerking zullen de komende jaren aanzienlijk stijgen. Uit onderzoek van Energyc, in opdracht van de KNVB en Mitsubishi Electric, blijkt dat contributies in zes jaar tijd met maar liefst 75% kunnen toenemen. Investeren in duurzaamheid is daarom cruciaal om de toekomst van onze clubs financieel gezond te houden.

In dit kader hebben de KNVB en Mitsubishi Electric De Groene Clubweken georganiseerd. Ze zetten zich in om clubs te verduurzamen door middel van praktische tips, hulpmiddelen en het weggeven van drie premium warmtepompen ter waarde van wel 30.000 euro.

Datum: 25-05-2024

Tijd: 14:00

Locatie: Voetbalvereniging De Meern, Loenenseboslaan 2, 3454 NT Utrecht

Cookieinstellingen