Geluidenfestival in speeltuin De Hoef

Foto: TufTuf

De vrolijkste speelotheek van Utrecht organiseert op zaterdagmiddag 2 juni een inclusieve speeldag in Natuurspeeltuin De Hoef. Kinderen kunnen onder andere samen spelen met de houten instrumenten van de Muziekspeeltuin.

Speelotheek Tuf-Tuf heeft de missie om kinderen met een beperking of handicap onbeperkt te laten spelen. Oók samen met andere kinderen. Daarom organiseert ze voor het derde jaar op rij een gratis samenspeeldag in de inclusieve speeltuin De Hoef in Leidsche Rijn (Utrecht). Het festival start om 12:00 en eindigt om 16:00.

Activiteiten
Hoogtepunt van het geluidenfestival is de muziekspeeltuin van Tutti Timbri die om 13:00 open gaat. Kinderen met en zonder beperking kunnen zich uitleven op de trommels en de gongs, rondrijden met ruiswielen, rinkelen en ratelen met de handgemaakte houten instrumenten. Met werkelijk álles mag je spelen!

Daarnaast kunnen kinderen meedoen met de geluidenbingo, genieten van zachte geluiden in de snoezelruimte en hun eigen muziekinstrument knutselen. In de rolstoelvriendelijke speeltuin kun je de hele middag lekker schommelen, glijden, springen op de trampoline of spelen met zand en water.

Wel even aanmelden
Het Tuf-Tuf Geluidenfestival is gratis maar aanmelden is verplicht. Dat kan via deze link. Het adres van de Natuurspeeltuin De Hoef is Hogeweide 6, 3541 BC Utrecht.

Over Speelotheek Tuf-Tuf
Speelotheek Tuf-Tuf is een unieke speelotheek in Utrecht voor kinderen met een beperking. Sinds 1978 kunnen kinderen met een handicap of ontwikkelingsachterstand speelgoed lenen waarmee ze onbeperkt kunnen spelen. De speelotheek wordt beheerd door een groep toegewijde vrijwilligers en is open op maandagavond, woensdag- en zaterdagochtend. Meer informatie over de speelotheek: www.tuftuf.net

 

Cookieinstellingen