‘Vaccinatiecentrum’ bij Kerk aan het Lint: artikel in de Volkskrant

Foto: RDN

Afgelopen zaterdag 4 november was het lastig een parkeerplek vinden bij de Kerk aan het Lint. De locatie was namelijk ingericht voor de jaarlijkse griepprik en velen hadden een oproep daarvoor gehad. Maar je kon er niet alleen de griepprik halen.

Ook kon je er de coronabooster krijgen en je laten inenten tegen pneumokokken. De priklocatie aan het Lint was een podium voor een soort generale oefening voor een ‘vaccinatiecentrum’: “Vorig jaar besloot het kabinet een ‘vaccinatievoorziening’ op te richten, één centraal punt voor alle volwassenenvaccinaties, in handen van de GGD.” Zo schrijft de Volkskrant die over het gebeuren een uitgebreid artikel plaatst:

https://www.volkskrant.nl/wetenschap/prikdag-in-vleuten-dient-als-voorproefje-voor-alle-vaccinaties-voor-volwassenen-ideaal-nu-ben-ik-tenminste-in-een-keer-klaar~bf33f347/#Echobox=1699180764-1

Cookieinstellingen