Loop, spring, speel of kook tijdens een van de naschoolse activiteiten van Brede School

Foto: V. Willemse

Het nieuwe naschoolse wijkaanbod wordt georganiseerd in samenwerking met wijkorganisaties en gaat vanaf 11 mei van start voor alle kinderen uit Het Zand, Parkwijk én de omringende wijken. Met sportieve en uitdagende naschoolse activiteiten voor de leeftijden 4 t/m 12 jaar om aan mee toe doen.

Zit jij in groep 3/4/5 of groep 6/7/8, houd jij van lekker eten en wil jij graag leren koken?? Kook dan mee met Ratatouille op de dinsdag of donderdag in Buurtcentrum bij de Buren. Verzin jij liever verhalen en personages en wil je samen theater maken? Geef je dan op voor de Theaterspeelplaats voor kinderen van 4-7 jaar of voor die van 8-12 jaar op de dinsdag in obs Het Zand.
Beleef jij graag avonturen in de wijk en vind je het niet erg vies te worden bij het hutten bouwen of beestjes zoeken? Doe dan mee met de Avonturenclub die dinsdag 15 mei start op Buurttuin Johanniterveld voor kinderen uit groep 5 t/m 8. 

Bij Atletiek leer je op dinsdagen lopen, springen en werpen met U-Track en bij Freerunnen van Parkourculture oefen je allerlei flips en tricks. Bij KungFu van Wudao Kungfu school kun je op verschillende dagen terecht om verschillend stoot- en traptechnieken te leren.

Van al deze activiteiten is de verdere informatie en wijze van aanmelding te vinden op: https://bredeschoolutrecht.nl/het-zand/activiteiten/
De activiteiten zijn gratis of er wordt een bijdrage van 5€ gevraagd. Neem een kijkje en schrijf je!

De activiteiten vinden plaats onder de paraplu van Brede School Het Zand en De Klimroos en zijn in samenwerking met diverse wijk(sport)organisaties tot stand gekomen. 

De Brede Scholen Het Zand en De Klimroos en haar partners verzorgen drie keer per jaar een naschools aanbod dat open staat voor alle kinderen uit de (omliggende) wijk.
Verdere informatie bij de brede schoolcoördinator: [email protected] of [email protected]

 

Adverteren op Nieuws Leidsche Rijn

Geïnteresseerd in lokaal adverteren? Wij lichten graag de mogelijkheden toe! Neem contact op met Dolf Verschuren op [email protected] of bel naar 06-40253846.

 

Cookieinstellingen