Aantal winkels in Leidsche Rijn Centrum sluit

Foto: LRN

Een aantal winkels in Leidsche Rijn Centrum sluit binnenkort. Sportkledingwinkel Wijtman Sport is sinds het begin van de maand dicht en anderen gaan volgen.

Op de deur van de sportkledingwinkel hangt een briefje waarop te lezen staat dat de zaak per 1 februari gesloten is. Waarom de zaak heeft moeten sluiten is onbekend. Vorig jaar hebben onder andere Wijnzaak Most en Bloemenmagazijn Johan in Leidsche Rijn Centrum wegens een faillissement de deuren gesloten.

Jack & Jones en Bar Iberico

De herenkledingzaak Jack & Jones heeft aangekondigd in maart uit het winkelcentrum weg te gaan en houdt uitverkoop. De Spaanse Bar Iberico blijkt al een tijd niet toegankelijk te zijn – ‘Cerrado’- en de zaak wordt ter overname aangeboden op een horecasite. Modezaak Vila heeft plannen om in het pand van Vero Moda in te trekken.

Op sociale media wordt gespeculeerd waarom zoveel zaken gedwongen sluiten, een veelgemaakte opmerking is dat de huren te hoog zijn voor een winkelcentrum in een buitenwijk, of dat er te veel winkelcentra in Leidsche Rijn zouden zijn. Dat financiën de onderliggende oorzaak is, lijkt hout te snijden.

In ieder geval handelt Wijtman Sport de sluiting netjes af door via het briefje op de deur te laten weten dat voor vragen of retourneren contact opgenomen kan worden met het filiaal in Gouda of in Amstelveen. PVCV leden kunnen voor vragen of bestellingen mailen naar [email protected].

Adverteren op Nieuws Leidsche Rijn

Geïnteresseerd in lokaal adverteren? Wij lichten graag de mogelijkheden toe! Neem contact op met Dolf Verschuren op [email protected] of bel naar 06-40253846.

Cookieinstellingen