Er komt een avonturenpark in het Máximapark

Foto: Kartfabrique

Er komt een avonturenpark in het Máximapark aan de Componistenlaan in Terwijde. DeFabrique Holding opent het park, Parque West genaamd, in de zomer van 2023. Het avonturenpark krijgt verschillende activiteiten en horeca. De eerste activiteit die opent voor publiek is een klimpark.

Afgelopen vrijdag 2 december 2022 is de bouw van Parque West officieel begonnen. De eerste activiteit waar bezoekers vanaf mei terecht kunnen is een klimpark. Niet zomaar een klimpark, maar zelfs het grootste klimpark van Nederland. Een plek om over obstakels te klimmen, te ziplinen of een vrije val te maken. Met meer dan 100 hindernissen op verschillende hoogtes en uiteenlopende routes is het voor iedereen mogelijk zijn grenzen te verleggen.
In de toekomst zal Parque West uitbreiden met verschillende indoor- en outdooractiviteiten.

Familie van Eck: “Parque West is een uitbreiding op het leisure-aanbod van de Kartfabrique. Hier werken wij elke dag aan een omgeving waar jong en oud samenkomt en blijvende herinneringen maakt. We dromen groot en zo ontstond de wens voor een eerste buitenactiviteit. Dit groeide uit tot een nieuwe locatie: Parque West. Het avonturenpark ligt in het Máximapark, een bijzonder gebied waar natuur en sport op een organische manier samenkomen. ”

Meer weten over Parque West en op de hoogte blijven? Ga naar: https://www.parquewest.nl/

Cookieinstellingen