Maximaal Gezond Festival op zondag 6 november

Foto: Maximaal Gezond

Versterk je weerstand deze winter bij Maximaal Gezond Festival op zondag 6 november. Bij het Maximaal Gezond Festival is een gezondheidsplein met proefsessies en workshops.

Vraag jij je ook af: hoe kom ik gezond deze winter door, zonder teveel last van stress? Kom en ontdek tijdens het Maximaal Gezond Festival wat jij zelf kunt doen om vitaal en fit te blijven – body, mind & soul. Onze coaches, therapeuten en masseurs staan klaar om je alles te vertellen over voeding, leefstijl, stress, acupuntuur, massages, yoga, ademhaling, orthomoleculair en meer. Hier kun je zelf ervaren wat het beste bij je past.

We verwelkomen je graag op 6 november van 11.00-15.00 uur

Maximaal Gezond is een netwerk van gezondheidsprofessionals. Wij zijn er om je gezondheid op een positieve manier te ondersteunen. We bieden allerlei mogelijkheden om fitter en vitaler te worden en te blijven.

Meld je (gratis) aan via www.eventbrite.com/e/tickets-maximaal-gezond-festival-425590361227

Waar? Maximaal Gezond Festival wordt gehouden in het Maximaal Gezond Centrum
Burgemeester Verderlaan 19 in Utrecht
11.00-15.00 uur

Parkeren is gratis en de bus 4 stopt voor de deur.

Cookieinstellingen