Loting voortgezet onderwijs op 30 maart 2022

Foto: Naar het VO

Utrechtse scholieren hebben hun keuze gemaakt voor het voortgezet onderwijs voor schooljaar 22/23. Helaas is er niet altijd voldoende plek op de school van keuze en in dat geval wordt er geloot voor plaatsing. De loting vindt plaats als er sprake is van overaanmeldingen op een bepaald onderwijsniveau van een school in Utrecht en Stichtse Vecht. Dit jaar zal dat op woensdag 30 maart zijn, vanaf 09.00 uur.

Deze loting wordt uitgevoerd door notaris Van der Meer bij het uitvoeringsorganisatie Naar Het VO op de Van Lieflandlaan in Utrecht.

Op dinsdag 29 maart wordt vanaf 17:00 uur het overzicht van de scholen waar geloot wordt, gepubliceerd op de site NaarHetVO.nl. Op 30 maart zijn de resultaten van de notariƫle loting in de loop van de middag bekend. Alle VO-scholen in Utrecht en Stichtse Vecht laten dan voor 16.00 uur weten of de aangemelde leerlingen zijn geplaatst. Ook als er op die school niet is geloot.

 

Cookieinstellingen