Geboortefotografie in het Antonius professioneel geregeld

Foto: K Berniers

De geboorte van een kindje is een bijzonder moment dat ouders vaak vast willen laten leggen op beeld. Het St. Antonius Ziekenhuis heeft hierover nu afspraken gemaakt met geboortefotografen.

Vaak vragen ouders een professionele fotograaf voor geboortefotografie. Het Antonius werkt daar graag aan mee. “Voorop staat dat de bevalling veilig verloopt. Daarom is het belangrijk dat iedereen zich houdt aan afspraken rondom de hygiĆ«ne, veiligheid en privacy voor zowel moeder als kind”, aldus een woordvoerder van het ziekenhuis.

Toestemming om te fotograferen

Een flink aantal enthousiaste fotografen van de beroepsvereniging Geboortefotografen.com was onlangs bij St. Antonius Geboortezorg in Utrecht aanwezig voor een rondleiding over de afdeling en de operatiekamers. Na de beide rondleidingen werden de contracten ondertekend, waarmee de geboortefotografen toestemming hebben om in het ziekenhuis bevallingen en zelfs ook (geplande) keizersnedes te mogen fotograferen. Het ziekenhuis is blij met deze mooie samenwerking, waarbij aanstaande ouders keuze genoeg hebben uit meerdere professionele geboortefotografen.

Cookieinstellingen