Barbara Uitvaartverzorging

Adres:

Nieuwe Vaart 5
Vleuten , 3451 AH
Tel. 030-296 66 66

Website:

http://barbarauitvaart.nl/

Wij verzorgen al ruim 60 jaar persoonlijke uitvaarten in Utrecht en omgeving. Daarmee zijn we een begrip geworden binnen onze gemeenschap. Het is onze ambitie om iedere uitvaart zo betrokken en respectvol mogelijk te verzorgen. Het gaat om persoonlijk contact, vertrouwen. Wij begeleiden het uitvaarttraject vanaf het begin (melden van overlijden of vastleggen van uitvaartwensen) tot aan de afronding (dankbetuiging en/of nazorg). Op deze manier behouden we een hechte band met onze gemeenschap en staan direct voor onze leden én voor u klaar. Barbara, altijd dicht bij U.

Iedereen is welkom bij Barbara. Een uitvaart is een afscheid en dat is voor iedereen heftig. Dat is waarom wij uitvaarten verzorgen. Om iedereen de specifieke steun en begeleiding te bieden, waar op dat moment behoefte aan is. Wij nemen zoveel mogelijk zorgen uit uw handen en samen creëren wij een warm en waardig afscheid. Het verdriet kunnen wij helaas niet wegnemen, alle andere zorgen wel. Kijk hier verder voor meer informatie over onze dienstverlening.Barbara Uitvaartverzorging werkt vanuit Utrecht en heeft daarnaast ook een locatie in Vleuten. Op die manier kunnen wij de Utrecht en omliggende plaatsen optimaal van uitvaartzorg voorzien.

Zowel in het uitvaartcentrum in Utrecht als in Vleuten kan er worden opgebaard en kunnen afscheidsbijeenkomsten en familiebezoeken worden georganiseerd. Onze beide uitvaartcentra zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, evenals met de auto. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Cookieinstellingen