Kinderparadijs Jansen en Jansen

Adres:

Pauwoogvlinder 68
Utrecht , 3544 DB
Tel. 030-299 51 00

Website:

http://www.kdvjansenenjansen.nl/

Het ontstaan van Kinderparadijs Jansen en Jansen

Wij willen jullie graag meer vertellen over ons mooie bedrijf!kinderdagverblijf jansen en jansen inschrijven

Het idee voor Kinderparadijs Jansen & Jansen is ontstaan in 1999 toen wij, Dorien & Patrick aan de vooravond van onze reis naar Afrika een etentje bij ons thuis hadden met gezamenlijke vriend Frank Jansen. Een prachtige reis volgde en gedurende die reis besloten we de plannen tot het starten van een kinderdagverblijf te realiseren.

Nu 15 jaar later is het zoals wij het noemen onze uit de hand gelopen hobby geworden. Inmiddels zijn wij de trotse eigenaren van 3 kinderdagverblijven en 3 BSO’s en is Kinderparadijs Jansen & Jansen een begrip geworden in Zuilen en Leidsche Rijn. Waar wij het meest trots op zijn is dat wij mogen werken met inmiddels meer dan 60 meiden en 4 jongens die elke dag weer hun stinkende best doen om kinderen dat te geven wat ouders van ons verwachten. En dat is een plek waar zij hun kinderen met een gerust hart kunnen achterlaten.

Als eigenaren moeten we ervoor zorgen dat er een prettig werkklimaat heerst en dat we bijsturen op het moment dat dat van ons wordt gevraagd. Wij staan niet boven, maar naast onze medewerkers. Wij geven ze het gevoel dat we samen een mooi product leveren, dat zij minstens zo belangrijk zijn als wij. Belangrijke verbindende factoren zijn onze twee leidinggevenden Eva Cojo en Sabine van Koot en natuurlijk onze coördinatrice BSO Daphne Hauer. Zij weten als geen ander waar Kinderparadijs Jansen & Jansen voor staat en wat wij willen. Wij staan voor kwalitatief uitstekende kinderopvang waar het belang van kinderen altijd op de 1e plaats komt.

Inmiddels hebben wij drie locaties kinderdagverblijf met alleen horizontale groepen.

Cookieinstellingen