Kunstvakantieweek bij De Vrijstaat

Foto: De Vrijstaat

Feestbeesten en fuifnummers opgelet! De Vrijstaat is heel 2024 aan het feestvieren, en de zomer slaan we natuurlijk niet over. Wat is er nou leuker dan een zinderende summerparty?

Tijdens de Kunstvakantieweek organiseer je met drie kunstenaars een groot zomerfeest. Pakt jouw groep uit met een spannend Feest van de Nacht, wordt het een klaterend waterfestijn of vieren jullie de magie van de natuur? Wat het ook wordt, de voorbereidingen zijn even leuk als het feest zelf. Kostuums ontwerpen, dancemoves instuderen, taarten bakken, decors bouwen… Vijf dagen lang ben je onderdeel van een groep creatieve partyplanners. Op de zesde dag barsten we los met een zomerfeest voor al onze gasten.

De kunstenaars van de Kunstvakantieweek zijn dit jaar Lotte Willemsma (dans), Rens de Waal (mode) en Vivian Seffinga (scenografie).

Praktische informatie
Maandag 19 t/m zaterdag 24 augustus
De Kunstvakantieweek bestaat uit een dagprogramma van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. In de ochtend volgen de groepen verschillende workshops en activiteiten binnen het thema van Summerparty, in de middag werken ze met kunstenaars vanuit diverse disciplines aan het feest. De deelnemers overnachten thuis. Op zaterdag 24 augustus is er een openbare presentatie waar de kinderen, jongeren en kunstenaars hun werk laten zien.

Voor 8 t/m 15 jaar
De kinderen en jongeren worden ingedeeld in verschillende groepen (8-10 jaar, 10-12 jaar en 11-12+ jaar) waar overlap in leeftijd in zit. Iedere groep heeft een vaste begeleider.

Kosten
Deelname aan de Kunstvakantieweek kost 315 euro; met de U-pas is dit 280 euro. Deze prijs is voor het complete programma van maandag t/m vrijdag + de eindpresentatie op zaterdag. Het is mogelijk om (een deel van) de deelnamekosten met de U-pas te betalen, of eerst een aanbetaling te doen van 140 euro. Neem hiervoor contact met ons op via [email protected].

Cookieinstellingen