Jaarlijkse tentfeest van de Crespon

Foto: Crespon Tentfeest

Na een zeer geslaagd tentfeest van Crespon in 2023 is het bijna weer zover! Op zaterdag 15 juni zal het jaarlijkse tentfeest van de Crespon weer gaan plaatsvinden. Dit jaar is er ook weer een Familiemiddag!

In de Feesttent zal dit jaar de band Zit ‘R Dik In! spelen. Zit ‘R Dik In is dé zeskoppige feestsensatie uit het zonnige zuiden. Sinds 2019 zijn deze boys uit Brabant flink aan de weg aan het timmeren, met plannen om de Nederlandse partyscene eens flink op te schudden.
Met een opeenvolging van meezingers in een razend tempo vult Zit ‘R Dik In de avond met scheurende gitaren, knallende drums en
loeiende synthesizers. Van happy hardcore, tot Nederpop en van classic rock tot de lekkerste pop knallers – bereid je voor op een
ongelooflijk feest en zing mee totdat je stem je in de steek laat!
Dit jaar zullen er in de Dancetent weer verschillen (lokale) Dj’s hun kunsten gaan vertonen. DJ Guido en DJ Tesz zullen de leukste hits draaien waardoor de voetjes van de vloer los komen! Dit duo betekent een avond vol gezelligheid en plezier!
Wil jij jezelf verzekeren van toegang bij dit geweldige tentfeest? Wacht dan niet te lang!
Koop nu jouw kaarten via https://www.ticketkantoor.nl/shop/tentfeestharm24

Tentfeest
Het tentfeest wordt gehouden op de Blindeweg te Harmelen. De minimum leeftijd is 16 jaar. Vanaf 21.00 uur is het feestterrein geopend en kan het feest losbarsten.
Familiemiddag
Dit jaar organiseert de Crespon KPJ Harmelen ook weer een familiemiddag op het terrein van het tentfeest. Een DJ zal muziek draaien en er komt een zanger voor live muziek! Deze middag is georganiseerd voor jong tot oud. Voor de kinderen zullen er springkussens zijn, ook kunnen ze een glitter tattoo laten zetten. Kortom een gezellige middag voor jong en oud met muziek, eten en drinken. De familiemiddag is van 13:00- 17:00 uur en is tot 12 jaar gratis entree (entree 5,-).
Voor meer informatie kun je de website bezoeken www.crespon.nl of volg ons op de Facebook en Instagram van de Crespon om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Cookieinstellingen