Loop 2 juni mee met de gezelligste Loop van Utrecht: de Loop van Leidsche Rijn

Foto: Loop van Leidsche Rijn

Zondag 2 juni aanstaande staat bol van enthousiasme, sportiviteit, gezelligheid en solidariteit, want dan vindt ‘De Loop van Leidsche Rijn’ plaats! De Loop van Leidsche Rijn is niet zomaar een hardloopevenement; het is een viering van gemeenschap, gezondheid en verbondenheid.

Of je nu een doorgewinterde hardloper bent die een uitdaging zoekt of een gezin dat samen wil genieten van een ontspannen wandeling, er is voor ieder wat wils. Van de Lint-wurmpie run voor de allerkleinsten tot aan een 15 km voor de meer geoefende hardloper en de Buddyloop wandeltocht met verschillende afstanden, iedereen kan deelnemen en bijdragen aan een prachtig doel, namelijk Stichting Buddyhuis. Dit jaar belooft het een onvergetelijke gezellige editie te worden. Het Máximapark, het groene hart van de Leidsche Rijn vormt het decor van de Loop van Leidsche Rijn.

Buddyloop – Buddyhuis
De Buddyloop is een initiatief van Stichting Buddyhuis. Stichting Buddyhuis biedt steun aan patiënten en hun naasten die te maken krijgen met ingrijpende diagnoses, zoals bijvoorbeeld kanker. De stichting creëert zowel fysieke als digitale verbindingen tussen patiënten en buddy’s, mensen die een soortgelijke ervaring meemaken of hebben meegemaakt. Dit helpt bij het omgaan met emoties, het begrijpen van hun behandeling en het werken aan herstel. Buddyhuis heeft al succesvolle initiatieven opgezet in het St. Antonius Ziekenhuis voor mensen met kanker, en in het Wilhelmina Kinderziekenhuis worden ouders van kinderen met ernstige aandoeningen aan elkaar gekoppeld.
Door deel te nemen aan De Loop van Leidsche Rijn draag je direct bij aan het waardevolle werk van Buddyhuis. Je helpt mee om patiënten en hun families te steunen tijdens een moeilijke periode, wat een positieve impact heeft op hun welzijn. Jouw deelname en bijdrage maken het mogelijk dat Buddyhuis meer mensen kan bereiken die deze steun nodig hebben.

Steun aan Buddyhuis:
● Loop of wandel mee (alleen of met je buren, collega’s en/of vrienden) en laat je sponsoren – maak je eigen actie aan op https://loopvanleidscherijn-buddyhuis.kentaa.nl/
● Sponsor iemand die meeloopt of -wandelt
● Of doneer direct – https://loopvanleidscherijn-buddyhuis.kentaa.nl/

Gezellige dag voor het hele gezin
Naast de sportieve uitdagingen beloven we een feestelijke dag voor het hele gezin. Het festivalterrein zal bruisen met muziek, eten, drinken en diverse activiteiten voor jong en oud. Dus zelfs als je niet meedoet aan de loop of wandeltocht, ben je van harte welkom om deel uit te maken van deze gezellige dag.
Het inschrijfgeld van de wandelafstanden komt direct ten goede van Stichting Buddyhuis. Bij het inschrijven voor een hardloopafstand wordt de deelnemer gevraagd een donatie te doen.

Meer info of inschrijven: www.deloopvanleidscherijn.nl

Cookieinstellingen